גריל גז פופולרי מתמיד. הם מספקים אלטרנטיבה בריאה יותר לפחם ולעץ, והם מחזיקים מעמד זמן רב יותר. גרילי גז הם בדרך כלל זולים יותר מסוגים אחרים של גריל מכיוון שהם אינם דורשים שום סוג של דלק להפעלה. גריל גז נייד יותר וקל יותר לשימוש מאשר גריל חשמלי. הם גם זולים יותר. עם זאת, הם צריכים הרבה תשומת לב וטיפול.
למי שחדש בגריל גז, זה יכול להיות קצת מרתיע להשתמש באחד. המאמר יעזור לכם להשתמש בגריל גז קולמן בצורה בטוחה ויעילה. אבל איך משתמשים בגריל גז? התשובה פשוטה: בעזרת הטיפים והטריקים האלה, תוכלו לחסוך זמן בישול עם גריל הגז שלכם.
ניקיון, תחזוקה וביטחון
– ודאו שיש לכם את סוג הדלק הנכון עבור הגריל שלכם.
– נקו את הגריל לפני השימוש בו בפעם הראשונה על ידי מקל קרצוף עם מברשת תיל
– הקפידו לנקות את צינורות המבערים לאחר כל שימוש
– השתמשו במלקחיים או צבת מתכת כדי לתפוס את רשתות המתכת החמות מהגריל
טיפים לבישול
גריל גז קולמן הוא דרך מצוינת לבשל בשר, ירקות ומנות אחרות. הטיפים הבאים יעזרו לכם להפיק את המרב מגריל הגז שלכם.
– וודאו שהגריל נקי לפני שמתחילים בבישול. הסיר כל שומן או שאריות מזון ממשטח הגריל בעזרת מגבת נייר או באמצעות מברשת גריל.
– לפני שמתחילים, מחממים את הגריל 10-15 דקות כדי שיהיה חם מספיק לבישול.
– הניחו את האוכל שלכם על הגריל בשכבה אחידה וסגרו אותו עד שהם מתבשלים לחלוטין.
– מבשלים חתיכות בשר קטנות תחילה לפני בישול חתיכות בשר גדולות מכיוון שלחתיכות גדולות לוקח יותר זמן להתבשל ועלולות להישרף אם לא צופים בזהירות.
– כשמבשלים סטייק יש לוודא שהוא בטמפרטורת החדר לפני הנחתו על האש